Faciliteiten

8 daagse singlereis Authentiek Puglia

Italië, Puglia
3.3/5
Deze singlereis laat je kennismaken met de regio Puglia, in de hak van Italië. Puglia is nog niet ontdekt door het massatoerisme en dat geeft deze streek iets heel bijzonders. Vergeet dus alles wat je al wist over Italië en laat je verrassen door dit authentieke stuk Italië. Zo leiden de wegen hier niet allemaal naar Rome, maar naar het Trullistadje Alberobello. En Toscane mag dan wel Florence hebben als cultuurstad, Lecce doet hier zeker niet aan onder. De dorpjes aan de kust en in het binnenland zijn uiterst fotogeniek! En de stranden? Volgens de Italianen zijn ze hier het mooist. Hoog tijd dus om gezellig samen met andere singles het zuiden van Italië te ontdekken! Ga je mee?
8 daagse singlereis Authentiek Puglia is gelegen in Alberobello op Puglia. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘8 daagse singlereis Authentiek Puglia’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor 8 daagse singlereis Authentiek Puglia
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het 8 daagse singlereis Authentiek Puglia hotel in Puglia? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het 8 daagse singlereis Authentiek Puglia is te boeken vanaf €1289 via Tui.