Vlieg met Tui naar Puglia

Meer dan 1,7 miljoen reizen verzorgt Tui jaarlijks, naar tientallen landen in de wereld. Er werken meer dan 2400 mensen voor deze reisorganisatie. Je kunt bij Tui je reis online boeken, maar ook nog terecht bij 130 reisbureaus. Veel mensen waarderen het dat je bij Tui nog terechtkunt bij een echt reisbureau waar je uitstekende, persoonlijke hulp kunt verwachten. De medewerkers van Tui zijn prima opgeleid en kunnen je prima adviseren. Wil je graag naar Puglia met Tui? Dat is zeker mogelijk! Een reis boeken bij Tui naar deze prachtige streek van Italië betekent dat je kiest voor zekerheid, want deze organisatie zorgt ervoor, dat alles tot in de puntjes geregeld zal zijn.

Tui Review

Tui.nl krijgt gemiddeld een 8,9 van onze bezoekers.
5/5

Populaire vakanties bij Tui

4/5
Boek nu online je vakantie naar het Torre Cintola Natural Sea Resort
4/5
Boek nu online je vakantie naar het Bellavista Suite
4.5/5
Boek nu online je vakantie naar het Maritalia Hotel Club Village
4.5/5
Boek nu online je vakantie naar het Relais Valle dell Idro

Eigen airline

Tui beschikt vanaf 2005 ook over een eigen airline. Met de oprichting van Arkefly (nu Tui) was dit een feit, overigens waren zij op dat moment de enige reisorganisatie met een eigen luchtvaartmaatschappij. Op dit moment vliegen er jaarlijks meer dan 2 miljoen reizigers met deze eigen airline van Tui. Je kunt vliegen vanaf Schiphol, maar ook vanaf Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Doordat Tui beschikt over een eigen airline, kunnen zij de kosten voor het vliegen laag houden en dit zie je duidelijk terug in de prijzen van de vakanties naar bijvoorbeeld Puglia.

Tui is bezig met de toekomst

Vandaag de dag kun je rekenen op scherp geprijsde vakanties bij Tui, maar deze reisorganisatie kijkt ook naar de toekomst. Duurzaamheid is dan ook een belangrijke pijler bij deze organisatie. Waar mogelijk, zet Tui zich in voor verbetering van het milieu en betrekt hier ook haar partners bij. Ook wordt er kritisch gekeken naar de totale bedrijfsvoering; waar het milieubewuster kan, wordt dit ook zeker gedaan. De strategie die Tui voert op het gebied van duurzaamheid is getiteld; Step Lightly, Make a Difference, Lead the Way en Care More. Een heldere visie, waarmee zij duidelijk laten zien actief bezig te zijn met duurzaamheid.

Contact met Tui

Je kunt bij Tui nog steeds terecht bij fysieke winkels, waar je kunt rekenen op uitstekende service. Ben je op zoek naar een scherp geprijsde vakantie? Of wil je graag een romantische reis maken met je partner, waarin alles prima geregeld moet zijn? Wil je graag volgend jaar met een grote groep vrienden op vakantie en wil je nu alles al boeken? Bij Tui zijn alle soorten reizen te boeken, ook nog eens in verschillende prijsklassen. Dit kan online, maar zeker ook in een reisbureau van Tui. Je kunt telefonisch contact opnemen met Tui, maar ook via de sociale mediakanalen of de website.

Mijn Tui

Bij Tui kun je ook een account aanmaken en inloggen op Mijn Tui. Hier kun je zien welke boekingen je eerder bij Tui hebt gedaan, maar ook nieuwe reizen boeken. Je kunt hier reisinformatie volgen, maar ook bijvoorbeeld notities maken over reizen die je nog graag wilt gaan maken. Kortom, handig om zo’n account te hebben bij Tui; heb je al jouw informatie bij elkaar.