Corendon

Vlieg met Corendon naar Puglia

Wil je op vakantie naar Puglia? Kijk eens bij het aanbod van Corendon, dit is een reisaanbieder waar je altijd kunt rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Corendon is onderdeel van de Corendon Group, dat gevestigd is in Zürich, het Nederlandse hoofdkantoor staat overigens in Rotterdam. Het bedrijf bestaat al vanaf 1991 en is vanaf het eerste moment bezig om de beste reizen voor de voordeligste tarieven aan te bieden.

Corendon Review

Corendon.nl krijgt gemiddeld een 9,4 van onze bezoekers
5/5

Populaire vakanties bij Corendon

4/5
Boek nu online je vakantie naar het Torre Cintola Natural Sea Resort
4/5
Boek nu online je vakantie naar het Bellavista Suite
4.5/5
Boek nu online je vakantie naar het Maritalia Hotel Club Village
4.5/5
Boek nu online je vakantie naar het Relais Valle dell Idro

Corendon Informatie

Je kunt bij Corendon kiezen uit maar liefst 15 landen, ook als je naar Puglia wilt met Corendon, is dit mogelijk. Zoals de naam al doet vermoeden, is Conrendon gespecialiseerd in zonvakanties, maar je kunt er ook prima terecht voor wintersportvakanties. Wil je graag met de auto op vakantie? Omdat je het fijn vindt om veel vrijheid te hebben op vakantie? Ook op het gebied van autovakanties, kun je bij deze reisaanbieder prima slagen. Wil je gaan voor een huurauto op vakantie? Conrendon kan je ook hier prima bij helpen. De klantenservice kan je hierbij adviseren welke maatschappijen er bijvoorbeeld zijn op de plek van bestemming, waar jij vertrouwd een auto kunt huren.

Corendon voor alle doelgroepen

Wil je naar Puglia met hele gezin? Of ga je voor een romantische reis met je partner? Heb je een beperkt budget en ben je op zoek naar een scherp geprijsde vakantie? Of hou je wel van een luxe verblijf en heb je hier ook wat meer geld voor over? Wil je gewoon graag een goed geregelde vakantie naar Puglia, voor een goede prijs? Bij Corendon kun je in alle gevallen prima slagen. Ook de hotels/appartementen die aangeboden worden in Puglia, zijn sterk uiteenlopend; van eenvoudige hotelkamers tot royale suites. De naam ‘Corendon’ is afgeleid van de Korund edelsteen, deze is bijna net zo sterk als de diamant, maar is wel een stuk minder duur, waardoor deze voor iedereen te koop is. Juist dit is de filosofie van Corendon; een betaalbare vakantie voor iedereen!

Uitblinker in prijs/kwaliteit verhouding

Corendon staat bekend om de beste vakantiedeals. Je kunt hier dan ook vakanties naar Puglia boeken waarbij je verzekerd bent van de beste prijs/kwaliteitverhouding. Dit geldt overigens in ieder segment, dus zowel voor luxe- reguliere-, als voor budgetreizen. De lage overheadkosten van Corendon, in combinatie met de grootschalige inkoop, maken het mogelijk dat zij deze unieke prijs/kwaliteitverhouding kunnen aanbieden. Overigens is Corendon ook nog eens actief bezig met duurzaamheid. Zo wordt er door deze reisaanbieder bijvoorbeeld actief gewerkt aan oplossingen binnen de eigen keten, om minder CO2 uit te stoten. Ook wordt er met de partners van Corendon (hotels/appartementencomplexen) voortdurend gezocht naar verbeteringen op het gebied van duurzaamheid.

Mijn Corendon

Als je een account aanmaakt op de website van Corendon, kun je snel en eenvoudig beschikken over je eigen gegevens. Als je bij Corendon bijvoorbeeld een reis naar Puglia hebt geboekt, kun op Mijn Corendon zien of je vlucht vertraging heeft opgelopen, maar ook kun je er administratieve gegevens terugvinden. Bijvoorbeeld de factuur voor je vakantie, maar ook kun je nieuwe reizen boeken via Mijn Corendon. Zo wordt reizen nog leuker en persoonlijker!