De vakantiediscounter

Vlieg met VakantieDiscounter naar Puglia

Wil je graag voordelig op reis naar het prachtige Puglia? Maar wil je wel een reis boeken waarbij je kunt rekenen op de allerbeste prijs/kwaliteit verhouding? Kies dan voor de Vakantiediscounter. De naam van deze reisorganisatie zegt natuurlijk al genoeg; hier kun je terecht voor scherp geprijsde vakanties. Het geheim van de Vakantiediscounter zit in de grootschalige inkoop van de reizen, hierdoor kun jij als klant profiteren van de laagste prijzen. Deze reisorganisatie heeft geen reisbureaus, alles verloopt hier online. Dit betekent dat de Vakantiediscounter geen panden hoeft te huren en in verhouding weinig medewerkers heeft. Als er iets is en je hebt hulp nodig, kun je bij de Vakantiediscounter overigens wel altijd rekenen op een prima klantenservice.

De Vakantiediscounter Review

De Vakantiediscounter krijgt gemiddeld een 9,0 van onze bezoekers.
5/5

Populaire vakanties bij De Vakantiediscounter

4/5
Boek nu online je vakantie naar het Torre Cintola Natural Sea Resort
4/5
Boek nu online je vakantie naar het Bellavista Suite
4.5/5
Boek nu online je vakantie naar het Maritalia Hotel Club Village
4.5/5
Boek nu online je vakantie naar het Relais Valle dell Idro

Ruim voordelig aanbod

De Vakantiediscounter biedt reizen aan in meer dan vijftig landen. Je kunt terecht bij meer dan tienduizend bestemmingen, daar zit gegarandeerd jouw ideale reis bij. Maakt het je niet zoveel uit waar je overnacht en wil je vooral zo goedkoop mogelijk op reis? Of hecht je wel waarde aan een fijn verblijf, maar ben je juist op zoek naar een accommodatie met een prima prijs/kwaliteit verhouding? Bij de Vakantiediscounter kun je het allebei vinden. Deze reisorganisatie is al meer dan twintig jaar actief en blijft streven naar de laagste prijzen.

Online is de kracht van de Vakantiediscounter

Als je online een kijkje neemt op de website van de Vakantiediscounter, weet je meteen waarom zoveel mensen hier met vertrouwen hun reis boeken. Het aanbod van reizen is groot, je kunt snel filteren waar je naar op zoek bent en het boeken van de reis is zo gedaan. Doordat je feitelijk zelf de reis samenstelt en boekt, scheelt dit weer medewerkers voor de Vakantiediscounter. Deze kosten sparen zij uit en dat zie je duidelijk terug in de prijzen van de vakanties. Je ontvangt per mail de reisdocumenten en betaalt gemakkelijk via bijvoorbeeld iDEAL. Feitelijk komen er geen medewerkers aan te pas bij het hele boekingsproces, juist hier ligt de kracht van de Vakantiediscounter.

Verschillende soorten vakantie bij de Vakantiediscounter

Ben je op zoek naar een zonvakantie? Of wellicht een autovakantie? Zin in een stedentrip? Wellicht wil je wel gaan voor een langere reis naar het prachtige Puglia? Voor al deze reizen kun je prima terecht bij de Vakantiediscounter, dit is overigens ook een prima partij om een last minute bij te boeken. Als je met het vliegtuig gaat, kun je onder andere vertrekken vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam.

Mijn Vakantiediscounter

Als je een account aanmaakt bij de Vakantiediscounter kun je hier al je persoonlijke informatie op vinden. Bijvoorbeeld welke reizen je eerder hier geboekt hebt, ook kun je er je facturen op terugvinden. Op Mijn Vakantiediscounter kun je ook reisinformatie vinden, zo kun je snel zien of jouw vliegtuig bijvoorbeeld vertraging heeft opgelopen onderweg.