Campings Puglia

In Puglia kun je uit behoorlijk veel hotels kiezen. Tegelijkertijd heb je ook de keuze uit enkele prachtige campings. Deze prachtige campings bevinden zich met name aan de kustlijn; eigenlijk langs de gehele kustlijn vind je wel meerdere campings.
Deze campings zijn nog echt authentiek en zijn ook niet al te groot. Het zijn in ieder geval niet de campings die je rondom het Gardameer aantreft. Nee, bij deze campings gaat het echt nog om het authentieke Italiaanse gevoel. Je wordt persoonlijk welkom geheten door de campingeigenaar en je kunt veelal jouw eigen plekje op de camping uitkiezen.
Vanaf dat moment is het een en al genieten. De campings hebben namelijk een ideale ligging in Puglia; je ligt zo aan het strand. Je kunt er echter ook voor kiezen om deze prachtige Italiaanse regio zelf te gaan ontdekken. In de gehele regio vind je in ieder geval prachtige natuurlandschappen, maar ook indrukwekkende wijngaarden. Tevens kun je een bezoek brengen aan grote steden, zoals Bari en Lecce. Als je meer een liefhebber van het authentieke Italië bent, heb je de keus uit veel pittoreske dorpjes.
Op de camping in Puglia geniet je ondertussen van het heerlijke klimaat. De temperaturen in Puglia zijn prima te noemen, terwijl je ook niet al te bang voor regen hoeft te zijn. Het enige waar je wel goed rekening mee moet houden, is met muggen. Neem bij voorkeur muggenspray mee of span een klamboe over jouw luchtbed of caravan bed heen. Veel plezier op de camping in Puglia.

Boek vandaag jouw camping in Puglia

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5