Faciliteiten

I Turchesi Club Village

Italië, Puglia
4.4/5
Het I Turchesi Club Village in Castellaneta Marina is een zeer mooi en ruim opgezet appartementencomplex met vele faciliteiten die zorgen voor een heerlijke vakantie in Italië. Zo is er een minimarkt en restaurant waar je kunt genieten van een écht Italiaanse pizza. Daarnaast beschikt het complex over het grootste zwembad van Puglia: maar liefst 5.500 m²! En ook een dagje naar het zandstrand is via de shuttlebus gemakkelijk te doen. Ga jij relaxen bij het zwembad of liever met je voetjes in de zee? Eén ding is zeker: in de appartementen van I Turchesi Club Village ga je gegarandeerd genieten van een topverblijf in de zon!
I Turchesi Club Village is gelegen in Castellaneta Marina op Puglia. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘I Turchesi Club Village’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor I Turchesi Club Village
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het I Turchesi Club Village hotel in Puglia? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het I Turchesi Club Village is te boeken vanaf €276 via Prijsvrij.
Het I Turchesi Club Village is te boeken vanaf €361 via Vakantie Discounter.