Faciliteiten

Delle palme

Italië, Puglia
4.3/5
Hotel delle Palme is een 4-sterrenhotel in Lecce en begon zijn eigen eerste gasten te verwelkomen op 11 mei 1972. Het is de juiste keuze voor bezoekers die op zoek zijn naar een combinatie van charme en hoge gastvrijheid, verzekerd door de ervaring van het personeel en professionaliteit die een concept van gastvrijheid omarmen volledig gastgericht. Het hotel biedt een attente en persoonlijke service voor zijn eigen gasten: volwassenen, kinderen en huisdieren. Het is een comfortabel hotel net voor het historische centrum van de stad, op een gunstige locatie van waaruit u het prachtige dagelijkse leven van Lecce en Salento kunt verkennen en trillingen van steegjes, pleinen en barokke kerken kunt voelen. 
Delle palme is gelegen in Lecce op Puglia. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.5. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Delle palme’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Delle palme
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Delle palme hotel in Puglia? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Delle palme is te boeken vanaf €762 via Prijsvrij.