Faciliteiten

Tenuta Moreno

Italië, Puglia
4.5/5
Tenuta Moreno is een authentieke 'masseria' uit 1700. Het is vorig decennium omgebouwd tot een modern en elegant hotel. Met de mooie tuin en het park met oude olijfbomen is dit de perfecte plek om te genieten van een ontspannen vakantie. Het is een hotel voor natuurliefhebbers, waar je van het buitenleven kan genieten op een actieve en bewuste manier, ver weg van het massatoerisme. De balkons zijn ruim, dus ook daar is het heerlijk vertoeven. Nog een groot pluspunt hier. De traditionele Italiaanse keuken. Met verse ingrediënten van eigen land, weten ze hier altijd een heerlijke maaltijd op tafel te toveren. En laat je ultiem in de watten leggen in het wellness center, met een uitgebreid scala aan behandelingen en faciliteiten. Je voelt je weer als herboren.
Tenuta Moreno is gelegen in Mesagne op Puglia. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Tenuta Moreno’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Tenuta Moreno
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Tenuta Moreno hotel in Puglia? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Tenuta Moreno is te boeken vanaf €562 via Vakantie Discounter.
Het Tenuta Moreno is te boeken vanaf €711 via Tui.