Faciliteiten

Porto Giardino Resort

Italie, Puglia
4/5
Welkom in het zonnige Italië. Je vakantie vier je hier met je hele familie aan de prachtige kust van Monopoli. De kamers zijn modern ingericht en je vindt er alles wat je nodig hebt. Duik je in een van de drie zwembaden of zoek je de witte stranden op? In het resort geniet je van de lekkerste gerechten uit de keuken van Puglia. Mmm … En een bezoek aan Monopoli mag ook zeker niet ontbreken tijdens je vakantie. Wandel over de pittoreske vissershaven en plof neer op een van de gezellige terrassen. Terwijl de kids zich vermaken in de mini en tienerclub, relax jij heerlijk in de spa. Wat een heerlijke vakantie onder de Italiaanse zon.
Porto Giardino Resort is gelegen in Monopoli op Puglia. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Porto Giardino Resort’ aanbieden.
Bekijk alle prijzen voor Porto Giardino Resort
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Porto Giardino Resort hotel in Puglia? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Porto Giardino Resort is te boeken vanaf €878 via Tui.