Fly drive Puglia

Heb je weleens gehoord van een fly drive vakantie? Hierbij vlieg je naar je bestemming en staat hier een auto voor je klaar. Deze vorm van vakantie wordt steeds populairder, omdat steeds meer mensen de voordelen hiervan zien. Een fly drive betekent dat je gedurende je vakantie zelf bepaalt wanneer je wat gaat doen en hoe lang. Je hoeft geen rekening te houden met andere mensen, zoals dit bijvoorbeeld bij een groepsreis het geval is. Puglia is een regio die wel lijkt geschapen voor een fly drive vakantie. Je kunt hier namelijk op eigen gelegenheid prima met de auto de regio verkennen. Naast de vrijheid die een fly drive vakantie naar Puglia biedt, zijn er nog veel meer voordelen. Hieronder kun je lezen wat de belangrijkste voordelen van een fly drive vakantie zijn.

Fly drive vakantie vul je zelf in

Ben je iemand die graag zelf bepaalt hoe jouw ideale vakantie eruitziet? Hoe je niet van groepsreizen waarbij je iedere ochtend in de lobby van een hotel moet verzamelen om met de groep op pad te gaan? Wil je gedurende je hele vakantie op ieder moment van de dag je eigen keuzes kunnen maken? Dan is een fly drive vakantie naar Puglia echt jouw ideale vakantie. Hierbij stel je namelijk helemaal je eigen vakantie samen. Wil je bijvoorbeeld een aantal dagen in Lecce verblijven in plaats van maar één dag? Met een fly drive is dat mogelijk. Wil je graag even kijken bij de haven van Bari? Je rijdt er met je eigen auto zo naar toe. Hou jij ervan om plaatsjes te bezoeken, die normaal gesproken niet opgenomen zijn in een georganiseerde reis? Drink in zo’n plaatsje een lekker Italiaans kopje koffie met lokale bewoners. Dichterbij Puglia kun je echt niet komen!

Puglia fly drive is genieten van vrijheid

Het ideale van een fly drive vakantie is dat je iedere dag zelf kunt weten wat je gaat doen. De auto staat voor de deur en is geheel tot je beschikking. Heb je gisteren een drukke dag gehad omdat je een grote stad hebt bezocht? Misschien vind je het dan wel fijn om even lekker een dagje bij het zwembad te blijven. Mocht het nu zo zijn dat je in het begin van de middag toch wat wilt gaan doen, start je gewoon de auto en rij je bijvoorbeeld naar een leuke bezienswaardigheid in de buurt. Krijg je een tip van iemand uit het hotel om iets bijzonders te bezichtigen? Je kunt er zo naar toe rijden en je hebt met niemand wat te maken.

Auto staat gereed in Puglia

Het voordeel van een fly drive vakantie is dat je overal ter wereld over een auto kunt beschikken die past bij de omgeving. In Puglia betekent dit dat je kunt rekenen op een degelijke auto die geschikt is voor de wegen in Puglia. De auto waar je over kunt beschikken is nagekeken en je kunt er zo mee wegrijden. Na aankomst met het vliegtuig, bevindt zich doorgaans het verhuurbedrijf in de buurt van de luchthaven, waardoor je meestal direct kunt beschikken over je auto. Hier begint eigenlijk het voordeel al; je hoeft niet te wachten op de bus die je naar het hotel zal brengen. Dit is overigens nu precies zo’n moment waar veel mensen een hekel aan hebben op reis; wachten op andere mensen die ook meerijden vanaf de luchthaven. Daar heb je met je eigen auto geen last van, dat begint meteen goed!

Fly drive Puglia boeken

Wil je zoveel mogelijk beleven tijdens je vakantie in Puglia? Waarbij je niet gebonden bent aan de agenda van de groepsreis? Hou je van avontuur en rij je het liefste zomaar ergens een polderweg in? Boek een fly drive naar Puglia! Vind je het heerlijk om te lunchen in een verlaten havendorpje waar geen toerist te bekennen is? Een fly drive vakantie is ideaal voor de avonturier die niet gebonden wil zijn. De echte avonturier moet trouwens in Puglia zeker met de auto het kuststadje Polignano bezoeken. Dit stadje ligt bovenop een kalkstenen klif. De stad dateert uit de vierde eeuw en is echt de moeite waard om te bezoeken. Ideaal als je de beschikking hebt over een auto, je rijdt er zo even naar toe!

Boek vandaag jouw rondreis in Puglia

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Puglia is gemaakt voor fly drive vakantie

Zelfstandig Puglia met de auto verkennen is een ideale combinatie. In deze regio vind je een schitterende kustlijn, prachtige natuur en ongekend veel mooie plaatsen en steden. De hoofdstad Bari is een havenstad die echt de moeite waard is om te bezoeken. Rij hier met je auto zeker even naar de haven, je proeft hier nog de sfeer van vroeger. De lokale bevolking van Bari is trots op hun stad en hun historie, maak gerust een praatje. Het is ook fijn om hier even te lunchen in Bari. Vooral de visgerechten zijn hier een absolute aanrader. Waarschijnlijk is de vis op je bord, die ochtend nog gevangen! De stad Lecce is ook zeer de moeite waard om te bezoeken, Lecce wordt ook wel de hoofdstad van de Barok genoemd. Deze stroming zie je hier duidelijk terug aan bijvoorbeeld de oude gebouwen, let vooral op de details. Lecce is de perfecte stad om te bezoeken voor de kunstliefhebber, je vindt er namelijk veel musea die zeer de moeite zijn om naar toe te gaan.

Fly drive vakantie iets voor jou?

Hou je van goede wijn? In Puglia zijn ook veel wijngaarden te vinden waar je een rondleiding kunt krijgen. Als dit een belangrijk onderdeel is tijdens je vakantie, is de auto natuurlijk het ideale vervoermiddel om wijngaarden te bezoeken. Het is bij veel wijngaarden ook mogelijk om een lokale wijn te proeven en te kopen. Leuk voor thuis natuurlijk! En als je zelf een auto bij je hebt, kun je de aangekochte wijnen gemakkelijk in de kofferbak doen. Gedurende je rondreis met de auto door Puglia zul je ook de beroemde trullihuisjes tegenkomen. Als je deze huisjes voor het eerst ziet, heb je echt het idee dat je in een sprookje bent belandt. De kegelvormige daken zijn indrukwekkend om te zien, het is zelfs mogelijk om te overnachten in zo’n huisje. Je leest het; een fly drive vakantie Puglia is echt een aanrader!