Als je in Puglia bent, moet je hier gegeten hebben

Ben je een gave rondreis door Puglia aan het maken? Dan geniet je van fraaie landschappen, van gezellige dorpjes én ongetwijfeld van heerlijk eten. Als je een ware fijnproever bent, hebben wij een interessante tip voor je; ga naar het restaurant Grotta Palazzese. Dit is één van de meest unieke restaurants in de gehele wereld.

Bekend door Instagram en Pinterest

Een tijd lang was dit restaurant niet al te populair onder toeristen. Dit kwam vooral doordat veel toeristen niet van het bestaan van dit restaurant afwisten. Door de komst van social media is Grotta Palazzese echter ongekend populair geworden. Het uitzicht en de ligging van dit hotel is namelijk indrukwekkend. En méér dan fotowaardig.

Gelegen in de grotten

Zoals de naam van het restaurant al een beetje doet vermoeden, is dit restaurant in de grotten gelegen. Vanuit de grotten heb je een prachtig uitzicht over de zee, terwijl lichtjes voor een romantische sfeer zorgen. Op de Instagram pagina van Grotta Palazzese vind je tal van foto’s, waarop de unieke ligging van dit restaurant goed te zien is.

Heerlijk eten

Is dit restaurant alleen vanwege de ligging zo populair? Nee, zeker niet. In dit restaurant kun je ook heerlijk eten, terwijl de service echt heel goed is. In combinatie met de ligging zorgt dit voor een onvergetelijk diner. En daarmee voor een onvergetelijke avond.

Houd wel rekening met vrij forse prijzen. En houd er ook rekening mee dat je vroegtijdig moet reserveren. Zeker in het hoogseizoen is dit restaurant elke avond compleet volgeboekt. Ter voorbereiding op je reis naar Puglia is het daarom aan te raden om alvast een tafeltje in dit restaurant te reserveren.

Grotta Palazzese hotel

Grotta Palazzese is niet alleen de naam van het geweldige restaurant, maar ook van een subliem hotel. Dit hotel is naast het restaurant gelegen en heeft zodoende ook een prachtige ligging. Als je in je luxe bed in het hotel Grotta Palazzese wakker wordt, kijk je zo uit over de zee. Dat is een prima begin van je dag, niet waar? Mocht je in dit hotel willen verblijven, moet je vroegtijdig een kamer reserveren.