15-Daagse Fly-drive

Brindisi, Bari, Gargano, Vieste, Peschici, Matera, Alberobello, Ostuni, Lecce, Brindisi

11-Daagse Fly-drive

Ontdek Malaga, Ronda,
Vanuit 3hotels ontdek jij Puglia binnen 11 dagen. 

Rondreis

Ben je een liefhebber van het maken van een rondreis? Dan is het absoluut aan te raden om eens naar Puglia toe te gaan. In deze prachtige regio in Italië kun je namelijk een onvergetelijke rondreis maken. Een rondreis die je geheel naar wens samen kunt stellen en waarin je van de meest prachtige gebieden geniet.
Als je een rondreis in Puglia wilt gaan maken, start je waarschijnlijk in Bari. Je kunt vanuit Amsterdam namelijk rechtstreeks naar Bari toevliegen. In Bari kun je vervolgens jouw huurauto ophalen, waarna je alle kanten op kunt gaan. Je kunt naar het noorden van Apulië toerijden, maar je kunt ook helemaal naar het zuiden afbuigen. De keuze is aan jou; Bari is in ieder geval behoorlijk centraal gelegen.
Ook kun je echt de binnenlanden van Puglia intrekken. In deze binnenlanden tref je met name wijngaarden, pittoreske dorpjes en ruw landschap. Het woord ‘ruw’ is wat ons betreft zeker van toepassing op deze regio. Aan de kust geniet je echter ook weer van veel rust. Dit komt onder meer doordat Puglia echt een hele lange kustlijn heeft; de regio grenst bovendien aan twee verschillende soorten zeeën.
Een ander voordeel is dat Puglia nog niet heel toeristisch is. Als je last minute jouw rondreis plannen aan wilt passen, is dat in veel gevallen mogelijk. Je kunt namelijk in veel gevallen nog een last minute overboeking in één van de hotels boeken. Bij jouw rondreis in Puglia hoef je dus niet altijd het vooropgestelde plan te volgen.

Luxe rondreis Puglia

Geef jij de voorkeur aan een luxe rondreis door Puglia? Ook dan heb je meer dan voldoende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld een luxe auto huren, terwijl je ook voor luxe hotelovernachtingen kunt kiezen. Als je het helemaal luxe voor jezelf wilt maken, kun je ook kiezen voor het huren van een luxe villa. Deze villa kun je als ‘thuisbasis’ aanhouden, vanwaaruit je de gehele regio kunt ontdekken. De afstanden in Puglia kunnen echt fors zijn; houd daar wel goed rekening mee. Een luxe rondreis in Puglia is in ieder geval op en top genieten. Met alle dank aan de prachtige regio en de luxe die je ervaart.

Puglia Italië rondreis

Een rondreis maken in Italië is altijd een goed idee. Dit land heeft immers veel te bieden en is zeer divers. Dat is óók het geval als je een rondreis in Puglia gaat maken; dit is één van de meest indrukwekkende regio’s van Italië. Een Puglia Italië rondreis is dan ook iets waar meer en meer mensen voor kiezen.
Tijdens deze regio geniet je van de prachtige steden, de karakteristieke dorpjes, unieke bouwwerken, het ruwe landschap en de uitgerekte wijngaarden. Oftewel; elke dag die je in Puglia doorbrengt, is weer anders. Ondertussen geniet je ook nog van het heerlijke (mediterrane) klimaat.

Rondreis Puglia 15 dagen

Wil je de gehele regio Puglia op je gemakje bekijken? Dan heb je aan 8 dagen eigenlijk niet genoeg. Nee, in dat geval kun je beter kiezen voor een rondreis in Puglia van 15 dagen. Je kunt in dat geval echt alle bezienswaardigheden bezoeken en maximaal genieten van deze regio.

Boek vandaag jouw rondreis in Puglia

Tui
Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5
Logo Suntip
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.5/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.5/5

Meer weten?

Op onze website vindt u alle bestemmingen en bezienswaardigheden. Door de uitgebreide informatie op Puglia.nl kunt u ook zelf een rondreis samenstellen met de dorpjes en steden die u het meeste aantrekken.